"Con ocho basta". Montanisell

26/09/2014

Aprofitant que fa bon temps i que el sol no apreta gaire anem cap a la Serra de Sant Joan, a la via “Con ocho basta”.
Desprès d’uns 15 minuts d’aproximació ja ens trobem al peu de via, portem cintes, bagues llargues i algun friend.
Em toca la primera tirada i poso un friend al principi, per el meu gust massa lluny el parabolt..., arribo al pas clau del llarg i el trec sense patir-hi gaire, ja encaro el flanqueig llaçant una sabina i cap a la reunió que reforço amb un friend.
1r llarg
2n llarg
El Roger fa el segon llarg, hi ha un pas finet on llaça una sabina i cap al sostret,que el puja tot xiulant per les bones preses que hi troba, la reunió també la reforça amb un friend.
3r llarg



El tercer llarg començo per la dreta de la R i veig que puja una mica més recte, però sense cap problema, i pujo per la fissura, que es pot protegir força bé, i acabo el llarg per la variant de 6a, sense complicacions i reunió amb dos parabolts i molt còmode.






4t llarg



L’últim llarg comença per un diedre una mica trencat, fins que arriba a un sostret, amb un pas de decisió, sembla difícil i quan t’aixeques trobes molt bones mans, fem un trosset de placa i la via ja s’ajau una mica fins al a reunió.

















Rapelem l’últim llarg, fins la feixa i agafem el caminet cap a la dreta de la paret que ens porta a la pista que ens deixarà al cotxe en menys de 30 minuts.Una bona via, agraïda i ràpida per passar un bon matí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada