Paret Bucòlica, "Terra de dinosaures"

03/10/2014

Ha començat l’Octubre amb bon temps, i ho aprofitem per fer una coneguda via de l’Alt Urgell, a la Paret Bucòlica, la “Terra de dinosaures”.
1r llarg
2n llarg


És fàcil trobar-la, a peu de via hi ha l’inscripció TD rascat a la paret.

Avui el primer llarg és per el Roger, que el fa tot xerrant, senyal que s’ho està passant bé, un llarg fàcil i ben equipat.

El segon llarg em toca a mi, el sostret em fa una mica de respecte, però un cop hi soc vaig traient tots els passos, amb unes bones preses de mans que fan que arribi a la reunió molt satisfet.



Arribant a la segona R
Des d’aquesta reunió comodíssima el Roger comença el tercer llarg, que tampoc li suposa cap problema i també te una reunió còmode.

4ª reunió

Començo el quart llarg, no es difícil, llaço una sabina per evitar una “excursioneta” i faig el flanqueig a l’esquerra per arribar a la reunió, és la menys còmode de totes, en una petita repiseta.


El cinquè llarg i últim és el més llarg, els primers 8-10 metres son drets i amb un pas una mica estrany, segons per on l’agafem..., a partir d’aquí la via s’ajeu fins a arribar a l’alsina que hi fem reunió.





Des d’aquí ens desequipem, pleguem el material i baixem per la feixa i cap al la canal que ens deixa al costat del cotxe.

Una altre bona via, amb algun passet per que nosaltres ens els haguem de mirar i gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada